Trasselimamma

Olen Anita Kurko ja asun kissoineni ja koirineni nykyisin historiallisen Teijon kartanonalueella ihanissa maisemissa. 

Kasvatustyöni  alkoi 1980 luvun alussa, rotuna oli briardi. Vuosituhannen lopulla hankin ensimmäisen schapendoesini ja ensimmäinen pentue syntyi vuonna 2001. Suomen lähestyessä sadan vuoden ikää on schapendoespentueita syntynyt parikymmentä ja pentujen lukumäärä on jonkin verran yli 100.

Kasvatustyöni tähtää hyväluonteisiin ja terveisiin koiriin, jotka kelpaavat myös näyttelykehiin ja aktiiviharrastuksiin. Kasvattamani pennut saavat luonani paljon rakkautta ja aktiviteetteja  syntymästä luovutukseen. Toivon kasvattieni päätyvän rakastaviin koteihin, joissa touhutaan  kaikenlaista ja koirakin pääsee menoon mukaan. Haluan kuulla kasvattieni elämästä ja olen  valmis auttamaan jo ennen ongelmien ilmaatumista. Muutenkin haluan pitää hyvät  keskusteluyhteydet kasvattieni omistajiin.

Luovutan kasvattamani pennut eläinlääkärintarkastamina, madotettuina ja luonnollisestikin  mikrosirutettuina ja rekisteröityinä. Suomen Kennelliiton jalostustietojärjestelmästä voit silmäillä kasvattieni terveystuloksia sekä koe-ja näyttelysaavutuksia. Toki itsekin kerron näistä mielelläni.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Terkuin Trasselimamma Anita